ОИМ Брезник

Как са се обличали децата преди 100 и повече години? Не само ще ви разкажем, но и ще ви покажем това в поредица от материали. А кулминацията в рамките на нашия проект ще бъде изключително интригуващо и атрактивно ревю-изложба на 30 май в Брезник.

Прочети повече

Памбос Агапиу

Понастоящем Pambos Dancing Centre е най-известната латино школа не само в България, но и извън границите на страната, където чрез групата Los Pambos представя България на всички най-големи международни салса конгреси.

От 2005 година и към момента Pambos Dancing Centre са многократни Абсолютни Шампиони на България!

Прочети повече

Хотел "Вемара клуб" - Бяла

Хотел ВЕМАРА КЛУБ *** Бяла е разположен близо до гр. Бяла, на красивия нос Свети Атанас, където са намерени останки от древно селище на повече от 2000 години.
Хотелът разполага с сновен ресторант, лоби бар, скай бар, бар на басейна, спортна площадка, детска площадка и безплатен паркинг. Срещу доплащане: сейф на рецепция, телефон, рент-а-кар, доктор, пране и гладене, безжичен интернет в стаите. През целия ден на разположение на туристите е безплатен шатъл автобус (по разписание) до близкия плаж и до плажа на гр. Бяла.
Комплекс Вемара Клуб разполага с основна сграда със 70 стаи и апартаменти и 13 самостоятелни вили. От част от помещенията се открива прекрасна панорама към морето.

Прочети повече

Топ Рент а Кар

Продуцентска къща "ЕНИ филм" организира шоу спектакли, концерти с участието на най-големите български и световни артисти, създава филми за творческата съдба на изявени българи. Прекосяваме България надлъж и нашир и събираме нашите съкровища от мигове, за да ги споделим с вас. Много важно е да пътуваме комфортно и сигурно. В дългия път наш доверен и сигурен партньор е "Топ рент а кар". Винаги можем да разчитаме на удобен, комфортен и сигурен автомобил, с който пътят се превръща в незабравимо изживяване, което не искаме да свършва.

Прочети повече