E-Fest

Онлайн фестивал

Организационният комитет на виртуалния фестивал „E-fest“ обявява есенното издание на фестивала за 2021 г. Фестивалът дава възможност за изява на талантливи музиканти, инструменталисти и танцьори в различни възрастови групи. Фестивалът е с конкурсен характер. Изпълнителите се оценяват от компетентно жури. Изпълнителите получават парични и предметни награди, ваучери за участие във фестивалите на „ЕНИ филм“ и „ЕНИ тур“.  Наградният фонд се обявява в официалния сайт www.myfestivals.bg и на фейсбук страницата на фестивала.

Прочети повече

На върха

Национален фестивал на изкуствата

Организационният комитет на Националния фестивал на изкуствата „На върха“ ви кани на първото издание на фестивала, което ще се състои от 3 до 5 юни 2021 г. В Боровец. Фестивалът дава възможност за изява на талантливи творци от различни жанрове на изкуството – музика, танци, визуални изкуства, фолклор, кулинария и др. На фестивала ще гостуват популярни артисти от различни жанрове на изкуството, които ще участват в концертите, ще проведат семинари и уърк шопове и ще общуват с участниците във фестивала в неформална обстановка.

Прочети повече

Море от звезди

Фестивал на изкуствата
с международно участие

Фестивалът събира любители артисти от различни жанрове на изкуството – народни танци, модерен балет, класически балет, хип-хоп, танцово шоу, спортни танци, народно пеене, поп пеене, инструменталисти, артисти, илюзионно изкуство, източни бойни изкуства, изобразително изкуство, фотография, мажоретни състави и др. от читалища, частни клубове, училища, културни институции и др. без ограничение във възрастта.

Прочети повече

Дъга над морето

Национален фолклорен фестивал

Фестивалът има за цел да даде възможност за изява на изпълнители от различни жанрове на фолклорното изкуство – певци, инструменталисти, танцьори, разказвачи, групи за представяне на традиционни ритуали и обичаи. В проявата могат да участват групи и индивидуални изпълнители на автентичен и обработен фолклор без възрастови ограничения. В рамките на фестивала участниците имат възможност да общуват помежду си, да репетират и да се изявяват на сцени пред многобройна публика в Лозенец, общ. Царево. Участниците получават награди – плакети и грамоти

Прочети повече

Родопска угодия

Фестивал на родопската храна

Фестивалът „Родопска угодия“ има за цел да популяризира музикалните, танцови и кулинарни традиции, характерни занаяти и обичаи в Родопите. Фестивалът дава възможност за изява на фолклорни изпълнители от Община Чепеларе, от цяла България и от чужбина. В рамките на фестивала се провеждат кулинарни изложби и атракции, музикални и танцови конкурси и концерти с много награди.

Прочети повече

Чуйте Девин

Международен Арт Фестивал

Фестивалът има за цел да популяризира музикалните и танцови традиции, характерни занаяти и обичаи в гр. Девин и в Родопите. В основата са традиционни музикални инструменти, характерни за този край – гайда и кавал. Фестивалът дава възможност за изява и на съвременни творци от различни жанрове на изкуството, които се вдъхновяват от традицията, за да създават модерни образци. На сцените се изявяват музиканти, танцьори, художници, илюзионисти, актьори.

Прочети повече

ПАРТНЬОРИ

Ени Тур
Ени Филм
Община Боровец
Хотел „Орфей“ - Пампорово
Хотел Рила, Боровец
Апартхотел Емберли
Къща за гости „Ариана
Хотел „Хелиос“ – ММЦ Приморско
Хотел Самоков - Боровец
Хотел Тегел