На южния бряг

Морски лагер за малки и големи

Помниш ли морските лагери от детството?

Изживей отново тази емоция, този път с любимите си хора от 1 до 8 юни 2024 г. в Хотел „Саут Бийч“ в Царево.

Хотел „Саут Бийч“ и ние те каним на най-щурото приключение това лято- Морски лагер за малки и големи „На южния бряг“. В дните от 1 до 8 юни  хотелът ще се преобрази и ще посрещне всички, които искат да изживеят една по-различна, незабравима ваканция. Лагерен огън, песни и танци на плажа, забавни игри с награди- това са само част от емоциите, които ви предлагаме.

В програмата:

  • Танцов маратон с Памбос Агапиу
  • Любими български песни с Александър Александров-Алекс
  • Надиграване
  • Забавни игри
  • Екскурзии

Побързайте да направите своята резервация на цени с отстъпки в периода на ранно записване до 31.03.2023 г. тук.

Прочети повече

E-Fest

Конкурс за певци, танцьори, инструменталисти и автори на музика под патронажа на Министерство на културата

Внимание! Внимание! Внимание!

Обявяваме Сезон 6 на E-Fest! Той ще се проведе през месец март 2024 г.

Заявки ще се приемат от 1 до 20 март 2024г. през контактната форма в сайта www.myfestivals или нан имейл e-fest@abv.bg.

Очакват ни отново

  • атрактивни награди
  • звездно жури
  • многохилядна аудитория
  • много изненади

Подгответе се от сега, за да се представите по най-впечатляващия начин. За повече информация следете редовно сайта ни и страницата ни във Фейсбук:

https://www.facebook.com/OnlineKonkursEFest

 

 

 

Прочети повече

Море от звезди

Международен фестивал на изкуствата

Фестивалът събира любители артисти от различни жанрове на изкуството – народни танци, модерен балет, класически балет, хип-хоп, танцово шоу, спортни танци, народно пеене, поп пеене, инструменталисти, артисти, илюзионно изкуство, изобразително изкуство, фотография, мажоретни състави и др. от читалища, частни клубове, училища, културни институции и др. без ограничение във възрастта.

Прочети повече

Море песен екна

Национален фолклорен конкурс за северняшка песен и музика

Националният фолклорен конкурс „Море песен екна“ популяризира атрактивната народна музика от Северна България. Възобновен е през 2014 г. в чест на 100 годишнината от рождението на популярния певец и събирач на северняшки песни, роден в Севлиево Борис Машалов.

От тогава до днес в конкурса са взели участие стотици изпълнители от цялата страна, които задължително изпълняват песен от северняшката фолклорна област.

Организатори са Община Севлиево и Продуцентска къща „ЕНИ филм“. Събитието е под патронажа на Министерство на културата и е включено в годишния календар на Министерство на културата.

Авторитетно жури от експерти в областта на фолклора оценява изпълнителите и присъжда многобройни награди. Тази година в журито са: популярният изпълнител и тв водещ в БНТ Даниел Спасов, обичаната радиоводеща в БНР и музиколог Цвети Радева, фолклористът Милчо Георгиев, обичаният певец, музикален журналист и вокален педагог Александър Александров-Алекс и инициаторът за създаването на конкурса Веско Самуилов.

Прочети повече

На върха

Национален танцов маратон

Организационният комитет на Националния танцов маратон с конкурсен характер „На върха“ ви кани на тазгодишното издание на фестивала, което ще се проведе от 30.06 до 3.07.2022  в хотел „Самоков“ в курорта Боровец.

Предлагаме ви 3 дни 24 часова нон стоп танцова фиеста в залите, сцените, улиците и поляните на комплекса. Любителите на различни стилове танци – български народни танци, етно, латино, хип-хоп, мажоретки, модерни танци ще могат да покажат без ограничение във времето за изява своите умения. Изпълненията ще бъдат внимателно наблюдавани от авторитетно жури и от многобройна публика на живо и виртуално. Най-издръжливите, най-подготвените, най-очарователните ще получат награди.

А тези, които се уморят от бурните танци, ще могат да релаксират в уникалния спа комплекс на хотел „Самоков“ с басейн и релаксиращи процедури и да се насладят на живописната природа в най-красивата планина в България.

Прочети повече

Родопска угодия

Фестивал на родопската храна

Фестивалът „Родопска угодия“ има за цел да популяризира музикалните, танцови и кулинарни традиции, характерни занаяти и обичаи в Родопите. Фестивалът дава възможност за изява на фолклорни изпълнители от Община Чепеларе, от цяла България и от чужбина. В рамките на фестивала се провеждат кулинарни изложби и атракции, музикални и танцови конкурси и концерти с много награди.

Прочети повече

Чуйте Девин

Международен Арт Фестивал

Фестивалът има за цел да популяризира музикалните и танцови традиции, характерни занаяти и обичаи в гр. Девин и в Родопите. В основата са традиционни музикални инструменти, характерни за този край – гайда и кавал. Фестивалът дава възможност за изява и на съвременни творци от различни жанрове на изкуството, които се вдъхновяват от традицията, за да създават модерни образци. На сцените се изявяват музиканти, танцьори, художници, илюзионисти, актьори.

Прочети повече

ПАРТНЬОРИ

Ени Тур
Ени Филм
Апартхотел Емберли
Къща за гости „Ариана
Хотел Самоков - Боровец
Хотел Тегел
Диктофон медия
E-zdravey
Top Rent A Car