Спри звука Пусни звука Пусни на цял екран Картина в картината

Честито на всички наградени участници в 3 сезон на E-Fest.

Очаквайте следващото издание на конкурса. Следете сайта ни и страницата ни във Фейсбук за повече информация: https://www.facebook.com/OnlineFestivalEFest

Онлайн конкурс Градиент за E-Fest
ЗА ФЕСТИВАЛА ЗА УЧАСТНИЦИ НАГРАДЕН ФОНД

Организационният комитет на онлайн конкурса „E-fest“ обявява Сезон 3 Пролет-2022 г.

Изпълненията могат да бъдат в следните категории:

 • Певческо изкуство: народно пеене, фолклорни песни на различните етноси, поп и джаз пеене, класическо пеене (индивидуални изпълнители, дуети-триа-квартети, групи и хорове)
 • Танцово изкуство: български народни танци, фолклорни танци на различните етноси, модерен балет, класически балет, хип-хоп, латино и спортни танци (солисти, дуети-триа, танцови групи.
 • Инструменталисти: класическа музика, българска народна музика, музика на различните етноси (индивидуални, дуети, триа, квартети и оркестри)
 • Авторска музика – студиен запис или изпълнение на живо
 • Видеоклип

Цени за участие:

 • Индивидуални участници, дуети, триа и квартети: 25 лв. на човек за 1 изпълнение, за всяко следващо изпълнение по 7 лв. на човек за всички възрастови групи.
 • Групи до 10 души: 70 лв. за 1 изпълнение за групата, за всяко следващо по 20 лв. за цялата група за всички възрастови групи.
 • Групи над 10 души: 120 лв. за група за 1 изпълнение, за всяко следващо по 30 лв. за цялата група за всички възрастови групи.

Изпълнителите се оценяват от компетентно журиСветослав Лобошки – композитор и аранжор, Проф. Д-р Светла Калудова-Станилова – вокален педагог, диригент, преподавател в АМТИИ – Пловдив, Чавдар Вълков – концерт-майстор, Гл. ас. Д-р Благовеста Калчева – хореограф, преподавател в АМТИИ – Пловдив.

Досега в журито са били: Бинка Добрева, Памбос Агапиу, Елица Тодорова, Мими Иванова, Развигор Попов, Реми Тоин, Милица Божинова, Асен Павлов, Милчо Георгиев, Ваня Рошкова.

Участниците се класират в следните възрастови групи: до 6 г., от 7 до 11 г., от 12 г. до 18 г., над 19 г. във всяка категория: 

 • Певческо изкуство: народно пеене, фолклорни песни на различните етноси, поп и джаз пеене, класическо пеене (индивидуални изпълнители, дуети-триа-квартети, групи и хорове)
 • Танцово изкуство: български народни танци, фолклорни танци на различните етноси, модерен балет, класически балет, хип-хоп, латино и спортни танци (солисти, дуети-триа, танцови групи.
 • Инструменталисти: класическа музика, българска народна музика, музика на различните етноси – индивидуални, дуети, триа, квартети и оркестри
 • Авторска музика
 • Видео клипове

Заявки се приемат от 1.02.2022 до 30.04.2022 г.

Участниците изпращат линк към свое изпълнение, качено в Youtube или видео файл с продължителност до 5 минути. Всеки участник носи отговорност за авторските права на предложеното изпълнение. Песните и танците, които заради чужди авторски права не могат да бъдат качени в Youtube, може да бъдат изпратени като файл за оценка от журито, но няма да бъдат качвани в страницата на фестивала във фейсбук и няма да може да се състезават за награда на публиката. Ако файлът е по-голям от допустимия размер и заявката Ви не се изпраща, може да изпратите видеото отделно на имейл e-fest@abv.bg.

Един участник може да предложи няколко изпълнения като плаща такса за всяко изпълнение съгласно условията на конкурса.

ЗАЯВИ УЧАСТИЕ

До момента раздадените награди са на стойност над 10 000 лв.

Наградният фонд за 3 сезон е 5 000 лв.

Гранд при (парична награда) – определя се от журито.

Награди на журито: първо, второ и трето място във всяка възрастова група на всяка категория с награди златен, сребърен и бронзов медал и грамота.

Награда на публиката (парична награда) – участникът, чието изпълнение е събрало най-много харесвания на страницата на фестивала във Фейсбук.

Специални награди на Продуцентска къща „ЕНИ филм“ – професионален аудиозапис, видеоклип, организиране на самостоятелен концерт, безплатно участие във фестивалите на Продуцентска къща „ЕНИ филм“ в България и чужбина.

Организаторите и журито си запазват правото да присъждат и допълнителни награди, както и да не присъдят някоя от посочените награди.

Всички участници получават електронна грамота за участие в конкурса.

Грамотите за участие се изпращат по имейл. Медалите и грамотите за първо, второ и трето място се изпращат с куриер за сметка на участниците на подадения  адрес и телефон при попълване на апликационната форма.  При грешно подаден адрес и телефон организаторите не носят отговорност за неполучени награди. Паричните награди се превеждат по банков път на подадена от участниците банкова сметка срещу финансов документ.

festivities

ВИЖТЕ ИМЕНАТА НА НАГРАДЕНИТЕ В 3 СЕЗОН НА E-FEST 2022

ПРОТОКОЛ ОТ РЕШЕНИЕТО НА ЖУРИТО

ПРОГРАМА

Сезон 3 - 2022 г.

1.02– 30.04.2022 подаване на заявки за участие

1.05– 20.05.2022 преглеждане на подадените заявки и оценяването им от журито

31.05.2022 обявяване на резултатите от конкурса на сайта www.myfestivals.bg и на страницата на фестивала във Фейсбук

9.06.2022 Концерт по случай откриването на летния туристически сезон в Бяла, обл. Варна и тържествено връчване на наградите на отличените в конкурса

* Програмата ще бъде допълвана.
* Организаторите си запазват правото за промени.

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

РЕГИСТРАЦИЯ
1 2 3

Информация за участника

* Организаторите не носят отговорност за неполучени награди при грешно подаден адрес.

Продължи

Информация за изпълненията

Изпълнения: от youbute или файл

назад Продължи

Общи условия

назад

Регистрация

ЖУРИ

Светослав Лобошки

Светослав Лобошки

Светослав Лобошки е хитов композитор и аранжор. Роден е в Петрич. Първите си песни представя в началото на 90-те години на 20 век на фестивала "Пирин фолк". От тогава до днес е създал песни за най-популярните български изпълнители, сред които Веселин Маринов, Маргарита Хранова, Георги Христов, Миро, Михаил Белчев, Петя Буюклиева и др. С негови песни се представят мнозина участници в E-Fest.

 

Проф. Светла Калудова-Станилова

Проф. Светла Калудова-Станилова

Проф. Светла Калудова-Станилова е преподавател по народно пеене и дирижиране на народен хор в АМТИИ - Пловдив. Автор е на редица учебни програми по водещи дисциплини, преподава в специалностите: „Изпълнителско изкуство - фолклор”, „Дирижиране на народни състави”, „Педагогика на обучението по музика” и „Департамент за следдипломна квалификация” по дисциплините: „Народно пеене”, „Методика на обучението по народно пеене”, „Постановка на глас”, „Обучение по народно пеене на чуждестранни студенти от САЩ, Австралия, Дания, Македония, Швеция, Финландия, Гърция, Нова Зеландия и др

Чавдар Вълков

Чавдар Вълков

Чавдар Вълков е изявен музикант и артист. Роден в Плевен. Концертмайстор е на оркестъра на Плевенската филхармония. През 2002 г. създава и менажира камерен оркестър “Студио Примо”, на който също така е музикален директор и концертмайстор. През 2018 г. създава атрактивната формация "Геомарчало". Работил е заедно с големи имена от световния шоу бизнес, сред които Васко Василев, Памела Никълсън и др. Участва в европейските и световни турнета на New York Harlem Theatre.

Гл. ас. Д-р Благовеста Калчева

Гл. ас. Д-р Благовеста Калчева

Благовеста Калчева е главен асистент, доктор и преподавател по Методика на преподаване на български народни танци, Практика на преподаване на български народни танци, Обработка на български народни танци, Запис на танци, Постановка на танцови форми, Композиция на танца в АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" - Пловдив. Участва като хореограф в двата сезона на ,,Танцувай с мен“ в ,,Шоуто на Слави“ - BTV ,през 2006 и 2007 г. От 1988 г. до 2010 г. като артист-балетист и балетмайстор участва в творческите и сценични изяви на Фолклорен Ансамбъл Тракия в страната и чужбина.

До сега в журито

Елица Тодорова

Елица Тодорова

Бинка Добрева

Бинка Добрева

Певица и вокален педагог
Памбос Агапиу

Памбос Агапиу

танцьор и преподавател по танци
Мими Иванова

Мими Иванова

Певица
Развигор Попов

Развигор Попов

Музикант
Милица Божинова

Милица Божинова

Певица
Александър Александров-Алекс

Александър Александров-Алекс

Певец, музикален журналист
Милчо Георгиев

Милчо Георгиев

Фолклорист
Реми Тоин

Реми Тоин

танцьор

Представяме ви наградените в третия сезон на E-Fest

Дует Мария и Гергана Златеви - Шопска китка
Натали Агова - "Родина"
Кристиан Николов - "Залюбих мамо три моми"
Симона Динчева - "Ти сън ли си"
Карита Тодорова - "Spanish Dance"
Емили Цонева - Фредерик Шопен "Ноктюрно Ор.9 № 2
Карина Върбанова - Тай чи "Духът на Изтока"
Танцова група към ДГ "Снежанка" - "Надиграване"
Меглена Ганчева - Гайдарска сюита

НОВИНИ

17.03.2022

Победителите в 3 сезон на E-Fest ще открият летния сезон в Бяла

В шоу програмата за откриването на тазгодишния туристически сезон в популярния черноморски курорт на 9 юни ще вземат участие Елица...

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

31.01.2022

3 сезон на E-Fest започна с летящ старт

Започна третият сезон на E-Fest. За участниците и публиката ще има многобройни атракции, награди, загадки, многохилядна аудитория в страната и...

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

06.01.2022

Започна изпращането на наградите от 2 сезон на Е-Фест за 2021 г.

Започваме новата година с награди. Грамоти, медали, плакети, компакт дискове и книги на Елица Тодорова пътуват вече към своите нетърпеливи притежатели. Препоръчваме...

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

21.12.2021

E-Fest раздаде награди за 5 000 лева на участниците във втория кръг на конкурса

Във второто издание на онлайн конкурса "E-Fest" взеха участие близо 200 таланти в различни категории - вокално майсторство, танцово изкуство,...

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ПАРТНЬОРИ