Спри звука Пусни звука Пусни на цял екран Картина в картината

Конкурс за певци и автори на музика под патронажа на Министерство на културата

E-Fest

 ФИНАЛЕН КРЪГ: 25-26.08.2023 г., Варна

✓ Настаняване в SPA Hotel Sirius Beach
✓ Награден фонд 10 000 лева
✓ Звездно жури
✓ Под патронажа на МК

 

 

Конкурс за певци и автори на музика под патронажа на Министерство на културата Градиент за E-Fest
ЗА ФЕСТИВАЛА ЗА УЧАСТНИЦИ НАГРАДЕН ФОНД

Приключи онлайн кастингът на Сезон 5 на E-Fest. Конкурсът се проведе в две категории – певци (народно и поп пеене) и автори на музика.

В онлайн кастинга взеха участие над 500 изпълнители и творци в няколко възрастови категории. Жури в състав: Елица Тодорова- певица, Здравко Мандаджиев- една от младите надежди на „Пайнер“, Атанас Кателиев- победител в „Гласът на България“, Милена Илиева- актриса, член на организационния комитет, Емил Иванов- директор на фестивала, прослуша кандидатите и определи кои от тях да бъдат допуснати до финалния кръг.

За първи път тази година след онлайн кастинга E-Fest организира финален конкурс на живо, който ще се проведе във Варна. Там ще бъде разпределен наградният фонд в размер 10 000 лева. Сред най-атрактивните награди тази година са: професионален студиен микрофон, предоставен от www.audiowizz.store, професионален аудиозапис, професионален видеоклип, заснет в студио за виртуална реалност Pixelor, ваучери за наем на електромобили от Top Rent A Car, ваучери за безплатна нощувка в хотели във Варна, парични премии и др.

Участниците се класират в следните възрастови групи: до 9 г., от 10 до 18 г., над 19 г.

Заявки се приемат от 1.03.2022 до 31.03.2023 г.

Участниците изпращат линк към свое изпълнение, качено в Youtube или видео файл с продължителност до 5 минути. Всеки участник носи отговорност за авторските права на предложеното изпълнение. Песните, които заради чужди авторски права не могат да бъдат качени в Youtube, може да бъдат изпратени като файл за оценка от журито, но няма да бъдат качвани в страницата на фестивала във фейсбук и няма да може да се състезават за награда на публиката. Ако файлът е по-голям от допустимия размер и заявката Ви не се изпраща, може да изпратите видеото отделно на имейл e-fest@abv.bg.

Един участник може да предложи няколко изпълнения като плаща такса за всяко изпълнение съгласно условията на конкурса.

Участниците, които бъдат одобрени за финалния кръг във Варна, ще бъдат уведомени на имейл и трябва да потвърдят присъствието си. Те не заплащат допълнителна такса за участието си във финалния кръг. Пътните разходи и престоя във Варна по време на финалното събитие са за сметка на участниците. Организаторите може да предложат хотел за настаняване на участниците и техните придружители при преференциални условия.

ЗАЯВИ УЧАСТИЕ

Всички участници получават електронна грамота за участие в конкурса.
Класираните на първо, второ и трето място във всяка възрастова група на всяка категория получават награда златен, сребърен и бронзов медал и грамота. Наградите се определят от журито след участие във финалния кръг на живо и се връчват на място на специална церемония.

Награда на публиката – участникът, чието изпълнение е събрало най-много харесвания на страницата на конкурса във Фейсбук. Наградата на публиката се обявява на финалния
кръг на живо.

Специална награда на Продуцентска къща „ЕНИ филм“ – професионален видеоклип

Други специални награди от спонсори.

Организаторите и журито си запазват правото да присъждат и допълнителни награди, както и да не присъдят някоя от посочените в точка V награди. Грамотите за участие се изпращат по имейл. Медалите и грамотите за първо, второ и трето място се връчват на специална церемония след приключване на финалния кръг на живо.

festivities

СЕЗОН 5 - ТРАНСФОРМАЦИЯТА

ВИЖТЕ СПИСЪКА С УЧАСТНИЦИТЕ, ДОПУСНАТИ ДО ФИНАЛНИЯ КРЪГ

ТУК

ПРОГРАМА

Сезон 5 - ТРАНСФОРМАЦИЯТА 2023 г.

1.03– 31.03.2023 Подаване на заявки за участие в I кръг онлайн

1.04– 15.04.2023 Преглеждане на подадените заявки и оценяването им от журито

16.04.2023 Обявяване на имената на участниците, допуснати до финалния кръг на живо на сайта www.myfestivals.bg и на страницата на фестивала във Фейсбук

17.04-30.05.2023 Потвърждаване на участието във финалния кръг на имейл e-fest@abv.bg

25-26.08.2023 Финален кръг на E-Fest във Варна - SPA Hotel Sirius Beach "Св. Св. Константин и Елена"

* Програмата ще бъде допълвана.
* Организаторите си запазват правото за промени.

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

РЕГИСТРАЦИЯ
1 2 3

Информация за участника

* Организаторите не носят отговорност за неполучени награди при грешно подаден адрес.

Продължи

Информация за изпълненията

Изпълнения: от youbute или файл

назад Продължи

Общи условия

назад

Регистрация

ЖУРИ

Елица Тодорова

Елица Тодорова

Елица Тодорова е българска народна певица, перкусионистка и музикална продуцентка.
През 2007 г., заедно с партньора си Стоян Янкулов, печелят националната селекция на песенния конкурс „Евровизия“ с етнодръм изпълнението „Вода“ Двамата изпълнители представят България на провеждащите се в Хелзинки финали, където се класират на пето място. Шест години по-късно двамата се завръщат на „Евровизия“ – на 58-ото издание (Евровизия 2013), провело се в Малмьо, Швеция с песента „Само шампиони“. Барабаните „Космическо дърво“, „Олимпийският барабан на България“, „Барабан-Пирамида“ са сред инструментите изобретения, с които изпълнителката е оставила индивидуален почерк в световната етномузика.
През 2005 г. получава наградата „Златен феномен“ за изключителни постижения в областта на певческото и инструментално изкуство и представянето на българската култура по света.
Здравко Мандаджиев

Здравко Мандаджиев

Една от младите надежди на българския фолклор. Притежава топъл лиричен глас с голям диапазон и богата орнаментика. Здравко Мандаджиев е роден в Кърджали. До седми клас учи в специализирана музикална паралелка с народно пеене в СОУ “Владимир Димитров-Майстора”, а след това в Средното музикално училище в с. Широка Лъка, специалност “Народно пеене”. Дипломила се в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в гр.Пловдив, по специалността “Изпълнителско изкуство” с профил народно пеене. Изпълнява песни във всички стилове, с богат жанров репертоар - народни песни от всички фолклорни области на България, поп фолк, естрада и др.

Атанас Кателиев

Атанас Кателиев

Младият и талантлив Атанас Кателиев завладя публика и жури с мелодичният си глас и става победител в "Гласът на България" през 2019 г. Дебютната му песен "Вярваш ли ми" излезе в началото на 2020 г., а още през есента на същата година излиза и втората му авторска песен "Четеш по устните ми".
През 2022 г. година Атанас Кателиев издава още 2 авторски песни и заснема клипове към тях.
"Един за друг" се задържа 6 поредни семици на 1-ва позиция в класацията на Българско национално радио, а “Трябва да знам” оглавява класацията дори по-дълго. За създаването на дебютния си албум “Изгубени във времето” се доверява на китариста Ангел Дюлгеров, който е известен с работата си с артисти като Лили Иванова, Любо Киров, Оглин Павлов, Михаела Маринова, Бобо и много други.

До сега в журито

Елица Тодорова

Елица Тодорова

Бинка Добрева

Бинка Добрева

Певица и вокален педагог
Памбос Агапиу

Памбос Агапиу

танцьор и преподавател по танци
Мими Иванова

Мими Иванова

Певица
Развигор Попов

Развигор Попов

Музикант
Милица Божинова

Милица Божинова

Певица
Александър Александров-Алекс

Александър Александров-Алекс

Певец, музикален журналист
Милчо Георгиев

Милчо Георгиев

Фолклорист
Реми Тоин

Реми Тоин

танцьор
Светослав Лобошки

Светослав Лобошки

Композитор и аранжор
Проф. Светла Калудова-Станилова

Проф. Светла Калудова-Станилова

Вокален педагог, диригент и етномузиколог
Чавдар Вълков

Чавдар Вълков

Концерт майстор
Гл. ас. Д-р Благовеста Калчева

Гл. ас. Д-р Благовеста Калчева

Хореограф

Представяме ви част от наградените в E-Fest Сезон 4

Миглена Ганчева - Гайдарска сюита
Паола Йорданова - У дома
МТС Искра - Шопска сюита
Дейми Велчева - Brahms Rhapsodie on 2 op 79
София Папазова - Дай си ма майчинко
Никол Иванова - Лудо и младо

НОВИНИ

19.04.2023

Приключи онлайн кастингът на E-Fest Сезон 5

Приключи онлайн кастингът на Сезон 5 на E-Fest. Конкурсът се проведе в две категории – певци (народно и поп пеене)...

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

04.04.2023

Официално обявяваме края на Сезон 5 на E-Fest. Благодарим на всички, които се включиха в поредното приключение. Благодарим на всички, които...

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

06.03.2023

Валентина Герасимова получи наградата изпълнител на седмицата в Сезон 5 на E-Fest

Обявяваме първия награден в E-Fest - Валентина Герасимова от Варна   Валя се представя в Сезон 5 на E-Fest с две свои...

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

04.03.2023

E-Fest избира изпълнител на седмицата - наградата е умна раница

Започнахме с летящ старт, но тепърва ще набираме височина. Първите ни участници вече събират лайкове и има защо. Първата награда...

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ПАРТНЬОРИ