Спри звука Пусни звука Пусни на цял екран Картина в картината

Онлайн фестивал

E-Fest

Онлайн фестивал Градиент за E-Fest
ЗА ФЕСТИВАЛА ЗА УЧАСТНИЦИ НАГРАДЕН ФОНД

Организационният комитет на виртуалния фестивал „E-fest“ обявява есенния кръг на фестивала.

Фестивалът дава възможност за изява на талантливи певци, танцьори и инструменталисти в различни възрастови групи. 

Фестивалът е с конкурсен характер. Изпълнителите се оценяват от компетентно жури. Решенията на журито са окончателни и не подлежат на преразглеждане. Организаторите, участниците и други лица не могат да влияят на решенията на журито. Присъжда се и награда на публиката, която се определя от броя на гласувалите за съответното изпълнение в страницата на фестивала във Фейсбук.

Изпълнителите получават парични и предметни награди.

Участниците се класират в следните възрастови групи: До 12 г., 12 г. -18 г., над 18 г. във всяка категория: народно пеене, поп пеене (индивидуални изпълнители, дуети-триа-квартети, групи и хорове над 5 души), народни танци, модерен балет, класически балет, хип-хоп и латино и спортни танци (солисти, дуети-трио, танцови групи над 4 души), инструменталисти – народна музика и класическа музика.

Фестивалът се провежда в два независими кръга:

  • 1 кръг от 1.02.2021 – 31.05.2021
  • 2 кръг 1.09.2021 – 30.11.2021

Участниците изпращат линк към свое изпълнение, качено в Youtube или видео файл с продължителност до 5 минути. Всеки участник носи отговорност за авторските права на предложеното изпълнение. Песните и танците, които заради чужди авторски права не могат да бъдат качени в Youtube, може да бъдат изпратени като файл за оценка от журито, но няма да бъдат качвани в страницата на фестивала във фейсбук и няма да може да се състезават за награда на публиката. 

Един участник може да предложи няколко изпълнения като плаща такса за всяко изпълнение съгласно условията на фестивала.

ЗАЯВИ УЧАСТИЕ

Всички участници получават електронна грамота за участие в конкурса.

Награди на журито:

  • първо, второ и трето място във всяка възрастова група на всяка категория с награди златен, сребърен и бронзов медал и грамота
  • гранд при – по една във всяка категория: певческо изкуство, танцово изкуство и инструменталисти – парична награда

Награда на публиката – участникът, чието изпълнение е събрало най-много харесвания на страницата на фестивала във Фейсбук – парична награда.

Специални награди на Продуцентска къща „ЕНИ филм“ – професионален аудиозапис, видео клип, организиране на самостоятелен концерт, безплатно участие във фестивалите на Продуцентска къща „ЕНИ филм“. Организаторите и журито си запазват правото да присъждат и допълнителни награди, както и да не присъдят някоя от посочените награди.

Грамотите за участие се изпращат по имейл. Медалите и грамотите за първо, второ и трето място се изпращат по пощата на подаден от участниците адрес. Паричните награди се превеждат по банков път на подадена от участниците банкова сметка срещу финансов документ.

festivities

СЛЕД ОГРОМНИЯ ИНТЕРЕС КЪМ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА - НАЧАЛО НА ВТОРИ КРЪГ

Защо да участвам?

Атрактивен награден фонд
Огромна аудитория
Професионално жури

Награда на журито
Присъжда се от експертно жури от професионалисти в отделните категории

Награда на публиката
Печели я участникът с най-много харесвания в страницата на фестивала във  Facebook

ПРОГРАМА

кръг
кръг

01.02 – 30.04.2021 подаване на заявки за участие

1.05 – 20.05.2021 преглеждане на подадените заявки и оценяването им от журито

31.05.2021 обявяване на резултатите от конкурса на сайта MyFestivals и на страницата на фестивала във Фейсбук

1.09 – 31.10.2021 подаване на заявки за участие

1.11 – 20.11.2021 преглеждане на подадените заявки и оценяването им от журито

30.11.2021 обявяване на резултатите от конкурса на сайта MyFestivals и на страницата на фестивала във Фейсбук

* Програмата ще бъде допълвана.
* Организаторите си запазват правото за промени.

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

РЕГИСТРАЦИЯ
1 2 3

Информация за участника

Продължи

Информация за изпълненията

Изпълнения: от youbute или файл

назад Продължи

Общи условия

назад

Регистрация

ЖУРИ

Елица Тодорова

Елица Тодорова

Елица Тодорова е българска народна певица, перкусионистка и музикална продуцентка.
През 2007 г., заедно с партньора си Стоян Янкулов, печелят националната селекция на песенния конкурс „Евровизия“ с етнодръм изпълнението „Вода“ Двамата изпълнители представят България на провеждащите се в Хелзинки финали, където се класират на пето място. Шест години по-късно двамата се завръщат на „Евровизия“ – на 58-ото издание (Евровизия 2013), провело се в Малмьо, Швеция с песента „Само шампиони“. Барабаните „Космическо дърво“, „Олимпийският барабан на България“, „Барабан-Пирамида“ са сред инструментите изобретения, с които изпълнителката е оставила индивидуален почерк в световната етномузика.
През 2005 г. получава наградата „Златен феномен“ за изключителни постижения в областта на певческото и инструментално изкуство и представянето на българската култура по света.
Заедно с 2000 българи в народни носии Елица Тодорова представя българската култура на Световния културен музикален фестивал, на Олимпийския стадион в Берлин през 2011 г. Концертира и представя българския фолклор и култура в над 40 държави

 

Мими Иванова

Мими Иванова

Мими Иванова е популярна и обичана българска поп певица, изпяла безброй златни хитове
Сред незабравимите й песни са „Хора и улици“ – в дует с Борис Гуджунов, „Пролетен дъжд“, „Майчице свята, „Петнадесет лалета“, „Вълкът и седемте козлета“, „Вече свърши хубавото време, „Българийо, децата ни върни“ и много, много други.
Автор на значителна част от най-успешните ѝпесни е нейният съпруг, композиторът Развигор Попов, с когото работят неразделно от 1973 г. Песни за нея са създавали и композиторите Митко Щерев, Тончо Русев, Зорница Попова, Борис Карадимчев, Найден Андреев и др.
През 1976 г. с Развигор Попов създават група „Старт“. Заедно с групата Мими и Развигор концертират години наред успешно в цяла България и в чужбина.
Първият сингъл на певицата е издаден през 1972 г. от фирма „Мелодия“ в СССР, а първият ѝдългосвирещ албум е издаден от българската фирма „Балкантон“ през 1975 г. От тогава до днес Мими Иванова издава 19 албума като през 2016 година събира своите златни песни в двоен диск.
През 1992 г. двамата с Развигор Попов създават музикална школа по синтезатор и солфеж.
Мими Иванова е носителка на безброй награди от престижни музикални фестивали и конкурси, сред които Златният Орфей, Мелодия на годината, Пролетният радио конкурс и др.

Развигор Попов

Развигор Попов

Развигор Попов е популярен български композитор и музикант, автор на много популярни български хитове, голяма част от които се изпълняват от певицата Мими Иванова. Завършва Национална музикална академия.
Музикалната му кариера стартира в състава „Мелоди“ на Емил Димитров през 1961 г. По-късно преминава в „Стакато“, а след това заедно с Мими Иванова основава група „Старт“, с която има осем албума.
През 1979 г. започва да композира детски песни, като най-известната от тях е „Вълкът и седемте козлета“, изпята заедно с Мими Иванова. Двамата заедно през 1990 г. основават музикална детска школа.

Реми Тоин

Реми Тоин

Реми Тоин стартира пътя си с бибойнг, или така наречения брейк през 2007-ма година под ръководството на Петър Костовски 'EF ONE'
а по-късно усвоява и хип хоп. Негови ментори са Димитър Желев и Христо Андонов. В момента е едно от най-големите имена на българската танцова сцена.
Освен десетките първи места от батъли и музикални клипове на голяма част от родните ни изпълнители в резюмето на Реми фигурират постижения като финалист на България Търси Талант 2019, X-Factor, Зелената Песен на България, Годишните Музикални награди на БГ Радио, Coca Cola Happy Energy Tour и много други.

Милчо Георгиев

Милчо Георгиев

Милчо Георгиев е магистър по музикално-сценични изкуства със специалност „Автентичен фолклор“. Има бакалавърска степен със специалност „Български народни танци“ и Антропология на танца“ и квалификационна специализация по „Музика“. За дългогодишната си работа като ерудиран специалист в сферата на културата и като педагог и ръководител-хореограф, за развитието и утвърждаването на любителското художествено творчество е носител на множество награди от републикански фестивали на художествената самодейност, златна значка „Отличник на Министерство на културата“, плакет на Комитет за култура-Център за художествена самодейност София, почетен знак „1300 години България“ и мн. др. Автор е на над 80 публикации свързани с развитието, запазването и утвърждаването на любителското художествено творчество. Участвал е с научни разработки и доклади в национални и международни научно-теоретични конференции в Украйна, Грузия, Латвия и Франция.

Представяме ви победителите в първия кръг на онлайн фестивала E-Fest

Цветан Гатев
Вокална група ДФА "Габровче"
Далия Михова
Деница Костова
Лора Ходжева
Мария Пружинска
Николай Боянов
Теодора Евтимова
Вокално трио "Звън"

НОВИНИ

08.02.2021

При огромен интерес започна вторият кръг на онлайн фестивала E-Fest

След огромния интерес към първото издание на онлайн конкурса E-Fest започна вторият кръг на фестивала. Организаторите обещават още повече награди и звездно жури. Вторият кръг на онлайн конкурса E-Fest вече започна...

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

08.02.2021

Онлайн фестивал E-FEST търси най-добрите певци и танцьори

Авторитетно жури определя победителите. Участниците получават атрактивни награди. Онлайн фестивал „Е-FEST“ търси най-добрите певци и танцьори. Конкурсът се провежда за първа година изцяло онлайн. Целта е да се постави началото на...

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ПАРТНЬОРИ