Спри звука Пусни звука Пусни на цял екран Картина в картината
Дали вали или пече?
Важното е че, тази есен ще танцуваме от сърце.
Открий позитивното въздействие на латино танците в живота ти, с веселия екип на Лос Памбос
Включи се в новата ни начинаеща група и виж как латино ритмите и новите танцови движения ще подобрят настроението в ежедневието ти, ще повишат фокуса и енергията ти, ще намалят стреса и ще повишат усещането за радост и щастие.
Ела и се запознай с цяло общество от латино танцуващи и влез в международни среди на весели партита и фестивали.
Очакваме те да се запознаем!

НОВИ ГРУПИ ПО ЛАТИНО И ГРЪЦКИ ТАНЦИ

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ: 088 835 4771

Започнаха новите ни групи за начинаещи по латино и гръцки танци. Ако все още не сте се записали, направете го сега, тъй като остават последни свободни места до запълване на капацитета на залата. Подарете си време за себе си, за забавления, усмивки, танци и общуване с приятни хора. С вас сме ние – Памбос, Елисавета и красивите момичета, с които ще направите първите си стъпки в ритъма на латиното и темпераментните гръцки танци.

Заниманията по латино танци се провеждат:

💥 Салса: вторник и четвъртък от 19:30 ч.

💥 Бачата: вторник и четвъртък от 20:30 ч.

💥 Месечна карта: 50 лв. Еднократно посещение: 8 лв.

Ще се пренесем в слънчева Гърция с горещи гръцки ритми и весело настроение!

💥всеки четвъртък от 18:30 ч. за начинаещи

💥всеки вторник от 18:30 ч. за напреднали

Ще имате удоволствието да усвоите популярни фолклорни танци, като: Hasapiko, Zeibekiko, Kalamatiano, Makedoniko, Tsiftetelli, Zorba

Цена на целия курс: 25 лв. Еднократно посещение 8 лв.

💥 Очакваме ви в Pambos Dancing Center, пл. Гарибалди 2 – в сградата на КТ „Подкрепа“

Работим с карти Мултиспорт

За записване позвънете сега на 088 835 4771.

Понастоящем Pambos Dancing Centre е най-известната латино школа не само в България, но и извън границите на страната, където чрез групата Los Pambos представя България на всички най-големи международни салса конгреси.

От 2005 година и към момента Pambos Dancing Centre са многократни Абсолютни Шампиони на България!

Началото

Школата на Памбос Агапиу е един от първите центрове за танци в България. Още с появяването си преди 19 години бързо печели популярност и се превръща в основна среда за обучение по латино, фламенко и гръцки танци. През годините школата е създала едни от най-успешните танцьори в страната. Първите инструктори по танци в София и в цяла България проговарята на езика на танците именно под вещото ръководство на Памбос Агапиу.

24 години успехи

През годините славата на Pambos Dancing Center излиза извън пределите на страната. Танцьорите на клуба представят България на всички най-големи световни салса конгреси. Школата се гордее с огромната си колекция от купи и престижни награди. А от 2005 година до сега танцьорите от Pambos Dancing Center са абсолютни шампиони на България. Школата е основен организатор на трите най-големи латино събития в България.

Шоу програми

Програмата може да бъде представена като една цяла част с продължителност 50 минути или в две части с анимация. Програмата включва латино танци - салса, меренге, бачата, джипси кинг, кюбан, руеда, лейдис стайл, фламенко, чача, брилянтин. Втората част представя най-популярните и любими на българите гръцки танци - барпаянис, зайбекиго, евдокия, сиртаки. В заключителната част - анимация с публиката, всички заедно са на дансинга и се забавляват - комерсиални танци, латино, български и гръцки народни танци.