Спри звука Пусни звука Пусни на цял екран Картина в картината

"ЕНИ филм" пътува с "Топ рент а кар"

Продуцентска къща "ЕНИ филм" организира шоу спектакли, концерти с участието на най-големите български и световни артисти, създава филми за творческата съдба на изявени българи. Прекосяваме България надлъж и нашир и събираме нашите съкровища от мигове, за да ги споделим с вас. Много важно е да пътуваме комфортно и сигурно. В дългия път наш доверен и сигурен партньор е "Топ рент а кар". Винаги можем да разчитаме на удобен, комфортен и сигурен автомобил, с който пътят се превръща в незабравимо изживяване, което не искаме да свършва.

Защо пътуваме с "Топ рент а кар"?

✓ Коректни и стабилни партньори

✓ Нови и комфортни автомобили

✓ Високо ниво на обслужване

✓ Удобни локации

Хиляди хора се забавляват с нашите шоу програми

❗Арт Фестът в Хисаря ще се помни❗
"EНИ филм" благодари на всички артисти, които се раздадоха за публиката - Памбос Агапиу и Елисавета Христова, Торино и Пашата, СкандаУ, Виктория Главчева, Пламен Бонев, Джени Джо, Lionheart, огнена формация "Феникс", танцов състав "Йеразанк", Мажоретен състав ,,Twirling batton " и Детски танцов състав към Народно читалище "Иван Вазов-1904" в Хисаря с хореограф Мария Шаралиева, Арт център "Алехандро", прекрасната водеща Дебора и всички, които с огромна всеотдайност и толкова желание работиха заедно с нас, за да се случи ето това.

Хиляди хора се забавляваха с нашите шоу програми в Бяла, Златни пясъци, Чепеларе, Хисаря, Севлиево с участието на Миро, Елица Тодорова, Володя Стоянов, Александър Александров-Алекс, формация "Тракийски дар", Бени Михай от Румъния.

Следете нашата страница, за да сте винаги информирани за предстоящите ни събития.

Пътувайте сигурно и удобно до всяка желана дестинация

Обичате ли да пътувате?

Какво по-хубаво от това да тръгнеш в избраната от теб посока към желаното място - лазурния морски бряг, дълго чакания концерт на любим изпълнител, среща с приятели на вашето място...

България предлага безкрайно много разнообразни маршрути за любителите на природата, ценителите на историята или на екстермните изживявания. През тази година ние открихме интересни места, които с удоволствие споделяме с вас. Летяхме над пропаст в Родопите с летящия тролей в Чепеларе, потопихме се в древния свят на римляните във вълшебния град с вълшебни извори Хисаря, поиграхме с пенливите морски вълни в Златни пясъци, отпуснахме се в тихото спокойствие на Бяла.

Изминахме хиляди километри и не искахме пътят ни да свършва, защото пътувахме с удобния и сигурен автомобил на нашите партньори от "Топ рент а кар".

Достатъчно е да изберете желаната дестинация или събитие, да разгледате сайта на "Топ рент а кар", да изберете мечтания от вас автомобил и да го резервирате специално за вашето пътуване. Може да го направите тук:

"Nissan Qashqai" 2022 - кола за дълъг път

За дългото ни пътуване от Чепеларе през Хисаря, Лозенец, Златни пясъци, Бяла до Севлиево имахме на разположение "Nissan Qashqai" 2022 г. С този автомобил от "Топ рент а кар" пътят ни се превърна в незабравима емоция. Колата е изключително стабилна на пътя и предлага всички улеснения за водача.

Вижте този и още други автомобили в страницата на "Топ рент а кар".

Новият "Hyundai Tucson" - революционен дизайн

Имахме удоволствието да тестваме новия "Hyundai Tucson". Колата ни предложи изключително удобство по време на целия път. Комфортът в купето може да се сравни с настаняването в луксозен хотел, където имаш всичко, което ти е необходимо - пространство, идеалната температура за всеки от пътниците, място за почивка или за работа, ако си си взел офиса със себе си. Вижте новия "Hyundai Tucson" и други автомобили в страницата на "Топ рент а кар".

Как избираме автомобили от "Топ рент а кар"?

Когато избираме автомобил за поредната ни дестинация за нас най-важното е какво точно ни е необходимо. Преценяваме дали искаме да получим тежък и стабилен автомобил, който ще ни даде необходимата сигурност на пътя, дали ни е важно да бъдем бързи и мобилни и да имаме необходимата гъвкавост и лекота на придвижване, дали ни предстои дълъг път или пък трябва да достигнем до трудно достъпна местност. Вижте и вие автомобилите в страницата на "Топ рент а кар" и направете незабравимо предстоящото ви пътуване.